Trotuarele ”puzzle”, completate cu treceri de pietoni ”clape de pian”. Anunțul sfidător...

Trotuarele ”puzzle”, completate cu treceri de pietoni ”clape de pian”. Anunțul sfidător al primarului Robu

2
DISTRIBUIȚI

Administrația condusă de Nicolae Robu continuă să pună în practică ideile de ”dezvoltare în forță” în centrul Timișoarei. După ce specialiștii au criticat trotuarele ”puzzle”, care sunt realizate fără a exista avizele obligatorii sau autorizații de construire și care nu respectă regulile de arhitectură pentru zonele istorice protejate, primarul a anunțat implementarea unui nou proiect – treceri de pietoni sub formă de clape de pian în zona din apropierea Filarmonicii Banatul.


Viceprimarul Dan Diaconu a explicat pe contul său de Facebook că ”traversăm muzical momente mai grele, sau mai ușoare. O facem cu stil … în Timișoara. În ton și semiton pentru pietoni și doar pe clape albe pentru bicicliști”.

Când un internaut i-a scris lui Nicolae Robu că dacă trotuarele ar fi ieșit la fel de frumoase ca și trecerea de pietoni, Timișoara ar fi în topul european al celor mai frumoase străzi, acesta a replicat ”Păi au iesit! Inca putina rabdare sa fie totul gata. Tocmai de asta incearca unii din rasputeri sa ne impiedice sa le facem, pt ca sunt ff apreciate de majoritatea covarsitoare a timisorenilor (raportul apreciatori-ponegritori a fost 4.000 la 40! :)) ”.

Un alt internaut l-a avertizat pe edil că ”e frumos dar totuși în legislația rutieră acest marcaj pietonal nu există…se produc destule accidente rutiere la trecerile de pietoni, aș prefera poate cu totul altceva care sa reducă riscurile accidentelor rutiere”. Alții s-au arătat extremi de încântați de idee, iar liberalul Petru Ehegartner a întrebat dacă  ”sunt cu efecte audio?🤔😄” clapele desenate pe asfalt.

 

2 COMENTARII

  1. Orice om „cu stil” stie, daca are cat de cat cunostinte despre exigentele modei, ca patratelele si dungile nu se potrivesc si sunt o dovada de lipsa de bun-gust crasa. Dar astept cu nerabdare sa-i vad pe edilii orasului imbracati in haine in dungi, in ton (sau semiton) cu pantaloni in carouri. Sau invers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.