Un român urmărit internaţional după ce a împușcat doi marocani în Spania...

Un român urmărit internaţional după ce a împușcat doi marocani în Spania a fost prins după ce s-a întors acasă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-470530551">

pistol

Un român de 39 de ani urmărit internaţional după ce a împușcat doi marocani în Spania, pe unul mortal, a fost prins în Hunedoara.

Polițiștii din Uricani anunță că au prins un bărbat de 39 de ani din Uricani, față de care joi autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul este cercetat pentru omor și tentativă de omor, săvârșite în luna noiembrie 2019 în localitatea Marbella din Spania.

Hunedoreanul este acuzat că a împușcat doi marocani, iar unul dintre aceștia a murit, viața celuilalt fiind pusă în pericol.

Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat provizoriu de arestare preventivă pentru 15 zile, pentru extrădare.

Bărbatul era urmărit național și internațional din 21 mai, faptele fiind înregistrate inițial de polițiștii spanioli cu autor necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.