Vaporașele revin pe Bega. Ce măsuri de precauție au fost luate pentru...

Vaporașele revin pe Bega. Ce măsuri de precauție au fost luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara a anunțat că vaporașele vor intra din nou în circulație, începând de sâmbătă.

„Tranportul public şi de agrement îşi va relua activitatea pe canalul Bega, începând cu data de 30 mai. Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână, vor cicula în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11.00 – 21.00.


În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite în staţii şi pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro”, a transmis STPT într-un comunicat.

În contextul pandemiei de coronavirus, societatea a anunțat mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID 19. „În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate, cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Vaporaşele mai sunt dezinfectate de angajaţi ai S.T.P.T. şi cu cloramină şi dezinfectanţi. Pe lângă obligativitatea purtării măştilor de protecţie şi a respectării distanţării fizice între călători, aceştia sunt rugaţi să se aşeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanța de minim 1,5 metri. Capacitatea maximă de încărcare pentru ambarcaţiuni va fi de 32 de locuri pentru călători, începând cu data de 30 mai”, mai spune comunicatul STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.