Videoclip de măiestrie la chitară cu Erlend Krauser, fostul membru al formației...

Videoclip de măiestrie la chitară cu Erlend Krauser, fostul membru al formației Phoenix VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Erlend Krauser, fostul chitarist al formației Phoenix a lansat un videoclip inedit care subliniază virtuozitatea binecunoscultului artist născut în Timișoara, compoziția sa fiind distribuită pe canalul de Youtube al firmei Kemper Amps.

„Suntem încântați să vă prezentăm un nou videoclip cu incredibilul Erlend Krauser, un virtuoz al sufletului, cu tehnicile sale de tapping care ating alte lumi. Erlend își obține toate tonurile și efectele de la PROFILER Stage ™.


Din punct de vedere muzical, această piesă rezultă din rutinele sale practice – transformate într-o compoziție adecvată. Acesta este și motivul titlului: un studiu pentru a elibera degetele în mișcarea lor, antrenând sincronicitatea dintre partea stângă și partea dreaptă a creierului. Lucruri serioase, oameni buni! Încercați acest lucru acasă!“ este prezentarea acestui clip.

Erlend Krauser s-a născut pe 19 iulie 1958 la Timișoara și a părăsit țara noastră în 1977, clandestin, împreună cu membrii formației Phoenix. Începând din anul 1992, a cântat alături de celebrul artist german James Last, până la decesul acestuia. În 2018, Erlend Krauser a lansat albumul „Last Discoveries“. Anul trecut, artistul a susținut un recital la Timișoara sub titlul de „Discover Home“, care mai apoi a fost difuzat la TVR Timișoara și TVR 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.