17 percheziții în balastiere din vestul țării, la firme care extrăgeau ilegal...

17 percheziții în balastiere din vestul țării, la firme care extrăgeau ilegal nisip și balast

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1211667996">

Polițiștii și procurorii au făcut 17 percheziții în balastiere din județele Arad și Bihor, la firme care acuzate că extrăgeau nisip, balast și pietriș fără să aibă autorizație.

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice din Arad au făcut 17 percheziții în balastiere din județele Arad și Bihor și fac cercetări pentru evaziune fiscală, executarea de activități miniere fără permis și efectuarea de lucrări fără autorizare.

Surse din rândul anchetatorilor spun că firmele la care au fost făcute percheziții extrăgeau nisip, pietriș și balast, fără să aibă autorizație.

Cercetările se fac sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, iar anchetatorii au făcut trei percheziții în județul Arad și 14 în județul Bihor.

„Au vizat identificarea și ridicarea de probe privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, executarea de activități miniere fără permis sau autorizație și efectuarea de lucrări pe malul râului Mureș fără autorizare”, anunță IGPR într-un comunicat.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente și înscrisuri, iar nouă persoane vor fi audiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.