Dezinsecția în Timișoara, amânată pentru finalul lunii, din cauza vremii nefavorabile

Dezinsecția în Timișoara, amânată pentru finalul lunii, din cauza vremii nefavorabile

1
DISTRIBUIȚI
Foto: aderamed.ro

Acțiunile de dezinsecție aeriană și terestră în Timișoara se amână pentru finalul lunii iunie, din cauza ploilor, anunță administrația locală.

Astfel, operațiunile vor avea loc între 21 și 30 iunie. Tratamentele aeriene se aplică dimineața, între 5:00 și 9:30, și seara, între orele 17:00-21:00, iar tratamentele terestre – pe timpul nopții, când circulația este redusă și insectele sunt active.

„Crescătorii de albine sunt rugaţi ca în perioada menţionată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire.


În caz contrar, Primăria Municipiului Timișoara și SC Coral Impex sunt absolvite de orice responsabilitate. Menționăm că substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății”, anunță viceprimarul Imre Farkas, printr-un comunicat de presă.

Și timișorenii sunt invitați „să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.