Doi elevi din Timiș care ar fi trebuit să susțină Bacalaureatul, trimiși...

Doi elevi din Timiș care ar fi trebuit să susțină Bacalaureatul, trimiși acasă în urma triajului epidemiologic

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Doi absolvenți de liceu din Timiș au fost eliminați astăzi de la ultima probă a Bacalaureatului, iar alți doi nu au fost lăsați să intră în sala de examen pentru că aveau temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.

Cei doi elevi care nu au putut susține astăzi ultima probă a Bacalaureatului, cea la alegere a profilului și a specializării, s-au prezentat, joi dimineață, la centrul de examinare de la Liceul Tehnologic din Ciacova și au fost depistați, în urma triajului, cu temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.


Ei își vor putea susține această ultimă probă de examen în sesiunea specială care va avea loc în 6 iulie, înscrierile fiind între 29 iunie – 3 iulie.

Pe de altă parte, cei doi elevi care au fost eliminați din examen pentru că au copiat cu ajutorul căștilor conectate la telefoanele mobile sunt din Recas si de la Liceul Sportiv din Timișoara. Candidații vor putea susține din nou Bacalaureatul anul viitor, în toamnă.

La ultima probă a Bacalaureatului, în Timiș s-au înscris 4.559 elevi, dintre care 210 nu s-au prezentat la examen.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie, până în ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00 și pot fi depuse și transmise și prin mijloace electronice. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.