6 inculpați din 13 au recunoscut integral acuzațiile DIICOT la primul termen...

6 inculpați din 13 au recunoscut integral acuzațiile DIICOT la primul termen de judecată al dosarului de trafic de cocaină al grupării Boncu. Ce au cerut ceilalți

1
DISTRIBUIȚI

Surpriză la primul termen de judecată de la Tribunalul Timiș al dosarului de trafic de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu, în care au fost trimiși în judecată 13 inculpați – 6 dintre aceștia au mers pe procedura simplificată pentru a beneficia de reducerea pedepsei.


Marius Oltean, Alin Cionca, Remus Banciu, Ramiz Catovic, Nicolae Gavrilă și Dan Ștefan au recunoscut integral acuzațiile aduse de DIICOT în rechizitoriu.

Liderul interlop Lucian Boncu a solicitat să fie audiat la un alt termen în legătură cu acuzațiile care i se aduc. Avocatul acestuia a susținut că ”domnul Boncu își menține poziția de la urmărire penală când a recunoscut acuzațiile de deținere de droguri de mare risc și punere la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri de mare risc. Nu recunoaște acuzațiile de trafic de cocaină și grup infracțional organizat. Va da declarație la alt termen de judecată”. Paul Ștefan a recunoscut acuzațiile de camătă și trafic de droguri de mare risc și camătă, dar nu și pe cele de constituire de grup infracțional organizat, solicitând, de asemenea, audierea la următorul termen. Ulterior, aceiași poziție au avut-o și Deian Miloșev, Alin Novac, Stelian Bona, Niculai Săhlean, Slavko Anicic.

Următorul termen de judecată a fost stabilit în 23 iunie când toți inculpații care nu au mers pe procedura simplificată vor fi audiați.

1 COMENTARIU

  1. : ))))) Dacă la primul termen de judecată au recunoscut INTEGRAL .
    La al doilea recunosc și ce NU au făcut : )))))
    În rest ei sunt mafioți ………… până la primul termen de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.