Accident în lanț pe o șosea din Banat, patru oameni au fost...

Accident în lanț pe o șosea din Banat, patru oameni au fost răniți. A fost solicitat elicopterul SMURD (foto)

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-180228328">

Trei mașini au fost implicate într-un accident de circulație pe DN 68A, șoseaua care leagă Timișoara de Deva. În urma accidentului produs pe raza localității timișene Margina patru persoane au fost rănite, iar una a scăpat nevătămată.

„În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane, dintre care patru persoane necesită îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanțe SAJ, opt pompieri. De asemenea, la locul intervenției se deplasează și elicopterul SMURD. Cele patru victime sunt conștiente. Două persoane prezintă multiple traumatisme, iar celelalte două victime prezintă leziuni ușoare”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE Poliția Timiș anunță că accidentul s-a produs din cauza unuia dintre șoferi, care a condus cu viteză excesivă.

„Un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un autoturism dinspre Făget către Deva, iar la un moment dat din cauza neadaptării vitezei de deplasare, a părăsit sensul sau de mers intrând îin coliziune cu un autoturism ce circula pe sensul opus de mers regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani”, anunță Poliția Timiș.

În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți, o femeie în vârstă de 54 de ani, pasagera din mașina condusă de bărbatul de 51 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani, pasageră în mașina condusă de bărbatul în vârstă de 56 de ani.

Din a treia mașină implicată în accident nu au fost victime.

Sursa foto: ISU Timiș

1 COMENTARIU

  1. Un politician nu am văzut ,( in frunte cu tuta asta de prefecta Oneț) , sa ceară Poliției masuri ferme, ptr a opri carnagiul de pe șosele în judet.
    Se risipesc milioane din bani publici cu aceste intervenții f.costisitoare decontate de la CNAS, din impozitele noastre, din cauza unor.idioti vitezomani de toate vârstele. Care te mai și acroșează nevinovat fiind riscând să te mutileze.pe viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.