Accident pe Autostrada Vestului, o basculantă s-a răsturnat FOTO

Accident pe Autostrada Vestului, o basculantă s-a răsturnat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-705561007">

O autobasculantă s-a răsturnat astăzi pe autostrada A1, în jurul orei 12.00, traficul fiind blocat pe benzile 1 și 2 pe ambele sensuri de mers. Accidentul s-a petrecut la kilometrul 292, în zona localității Cunța din județul Alba. Conform centrului Infotrafic al Poliției Române, „un autotren a intrat în parapetul median, s-a răsturnat și blochează benzile 1 și 2 de pe cele două sensuri de mers. Autobasculanta încărcată cu nisip s-a răsturnat în urma unei explozii de anvelopă”.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, însă pe carosabil sunt răsturnați 20 metri cubi de nisip. Traficul va fi reluat în condiții normale, estimativ, în jurul orei 16.

De asemenea, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12.30), se semnalează ploaie torențială, pe alocuri cu grindină, între kilometrii 238 – 280, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva. „Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza de rulare, să folosească luminile de întâlnire și să se asigure temeinic înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a benzii”, au transmis autoritățile.

Sursa foto: Facebook / DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.