Al doilea accident cu victimă încarcerată în Timiș, în mai puțin de...

Al doilea accident cu victimă încarcerată în Timiș, în mai puțin de o oră. A fost solicitat elicopterul SMURD (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Două accidente de circulație grave s-au petrecut pe șoselele din Timiș în această dimineață, într-un interval de nici o oră. După accidentul de la Mașloc, o altă coliziune între un microbuz și o mașină a avut loc, câteva zeci de minute mai târziu, în localitatea timișeană Gătaia, la ieșirea spre Reșița.

În mașină se afla doar șoferul, iar în microbuz se aflau două persoane. În urma accidentului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.


De asemenea, la locul intervenției se deplasează și elicopterul SMURD. Victima încarcerată a fost extrasă și predată echipajului SMURD pentru îngrijiri medicale. Victima este conștientă. De asemenea, o persoană care se afla în microbuz a fost preluată de echipajul SAJ, conștientă și cooperantă. Momentan, primește îngrijiri medicale la fața locului. Cea de a treia persoană implicată în accident, nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE ISU Timiș a transmis că victima extrasă din autoturism a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital, iar victima din microbuz este transportată la spital de către o ambulanță SAJ.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.