Peste 100 de membri ai serviciilor de urgență, inclusiv jandarmi din Timișoara,...

Peste 100 de membri ai serviciilor de urgență, inclusiv jandarmi din Timișoara, înfruntă efectele inundațiilor din Valea Jiului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1151110041">

Efectele inundațiilor de proporții produse ieri în Valea Jiului se simt și astăzi, iar 86 de pompieri militari, cu ajutorul a 11 jandarmi ai I.J.J. Hunedoara, 12 ai Grupării mobile de jandarmi Timişoara, precum și membri ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență sunt în teren pentru a sprijini populația din cele 384 de gospodării afectate de torenții și viiturile care au măturat ieri localitățile situate pe malul Jiului de Vest.

Echipele de intervenție acționează pentru scoaterea apei din subsoluri și anexe în localitățile Uricani, Lupeni și Aninoasa cu două motopompe de mare capacitate, trei motopompe remorcabile, nouă transportabile și trei autospeciale.

În continuare, traficul este blocat pe DN 66A, pe porțiunea dintre Uricani și Câmpul lui Neag, la kilometrul 27+900 de metri. Traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.