Show liberal cu elicopter pentru aducerea unei mingi de fotbal, în plin...

Show liberal cu elicopter pentru aducerea unei mingi de fotbal, în plin cod roșu, la redeschiderea unui stadion. Cum a reacționat primarul din Liebling VIDEO

3
DISTRIBUIȚI
Foto: Libertatea

Inaugurare cu fast în comuna timişeană Liebling a noului stadion local. Mingea pentru jocul de gală între o selecţionată locală şi o echipă de old-boys Poli a fost adusă cu elicopterul. De la eveniment nu au lipsit primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi nici şeful CJT, Călin Dobra.

Arena era de ceva vreme pregătită de inaugurare. Era gata pe 15 martie, pentru un meci din Campionatul Judeţean dintre Atletico Liebling şi echipa din Sânmihaiu Român, dar pandemia a blocat planurile gazdelor.

Ioan Munteanu, primarul localităţii afectate destul de grav de pandemie, nu a renunţat la planurile de inaugurare fastuoase. Astăzi un elicopter a perturbat liniştea din zona terenului mărginit şi de cimitirul local. Totul pentru a aduce balonul de joc al partidei demonstrative organizate după ora prânzului.

Vedetele alb-violete aduse la teren de Vali Velcea au privit întâi finalizările din careu ale edilului-şef de pe Bega, Nicolae Robu mândrindu-se cu abilităţile sale de golgheter. La evenimentul organizat de primarul liberal au venit și parlamentarii din partid – Alina Gorghiu și Marilen Pirtea.

La faţa locului a fost prezentă şi „opoziţia”, Călin Dobra, de la Consiliul Judeţean Timiş, dar şi alţi reprezentanţi de pe scena politică judeţeană.

„Eu și colegii am asistat la ceremonialul religios de sfințire, la secvența de discursuri și la venirea unui elicopter care a adus două mingi. Am salutat asistența, respectând toate regulile vremii – asta înseamnă inclusiv nedând mâna cu oamenii, ci explicându-le, politicos, când ei au venit cu mâna întinsă spre mine, că trebuie să respectăm regulile pandemiei, să mă scuze și că promit că revin în vremuri mai bune, inclusiv să joc fotbal pe acel frumos teren. N-am rezistat tentației de a da un gol, tentație amplificată de faptul că în poartă era un portar profesionist – Călin Frunză – și am executat, în ținuta costum-cravată-pantofi de costum un penalti, reușind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei”, a declarat pentru PRESSALERT, primarul Nicolae Robu.

Contactat de PRESSALERT pentru un punct de vedere vizavi de inaugurarea stadionului și de aducerea mingii cu un elicopter, primarul comunei Liebling, Ioan Gheorghe Munteanu a declarat doar: „Îmi rezerv dreptul la tăcere.”

După investiţiile autorităţilor locale, arena echipei clasate pe locul 10 într-o serie a Ligii a V-a Timiş beneficiază de două mini-tribune noi cu un total de 154 de scaune în culorile tricolorului, dar şi o instalaţie de nocturnă.

Contactat de Libertatea, viceprimarul Vasile Iacob a refuzat să spună dacă festivitatea și închirierea elicopterului au fost plătite din bani publici.


„Nu facem o știre de presă din asta, s-a făcut pentru oamenii din comună, pentru copiii care vor să facă sport și pentru echipa de fotbal și cine vrea informații să vină la primărie și primește toate informațiile. Proiectul a fost aprobat de consiliul local și tot, nu este o știre de presă asta. Nu știu cu elicopterul, mă depășește”, a declarat viceprimarul pentru Libertatea.

Tot anul acesta, în pandemie, primarul comunei Liebling a hotărât ridicarea unei capele în satul Cerna, investiție evaluată la peste 120.000 euro. Edilul local nu a dorit, la acea dată, să facă niciun comentariu cu privire la suma alocată pentru acest edificiu.

3 COMENTARII

  1. Nu mai este nici PNL și nici primarul ce a fost, s au transformat sau bani i au transformat în monștri și în penibili. Dacă vom vota tot cu ei atunci ne merităm soarta.
    Foarte urât ce vedem și foarte penibil, un primar care a ajuns să se facă de râs aproape în fiecare săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.