ASU Politehnica a încheiat antrenamentele în grupuri mici şi şi-a stabilit data...

ASU Politehnica a încheiat antrenamentele în grupuri mici şi şi-a stabilit data reunirii pentru sezonul viitor. Continuă negocierile pentru prelungirea contractelor

1
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” au avut ieri ultima şedinţă de pregătire din această lună. Jucătorii Politehnicii au primit o „mini-vacanţă” de zece zile înainte de reluarea pregătirilor. Clubul alb-violet vrea să înceapă antrenamentele normale pentru ediţia 2020-21 a Ligii 2 pe 1 iulie, dar totul depinde şi de evoluţia situaţiei epidemiologice din ţară.

Jucătorii s-au pregătit în perioada 1-19 iunie la Baza 2 a Politehnicii, unde au avut condiţiile ideale şi pentru păstrarea distanţei sociale.


Vestea bună e că jucătorii nu au întâmpinat nicio problemă medicală. „Într-un scenariu optimist, anticipând startul competiţiei la jumătatea lunii august, dorinţa noastră ar fi să ne reunim pe 1 iulie. Vrem să efectuăm şi un cantonament, care depinde de asemenea de măsurile autorităţilor la nivel de ţară. Până la acel moment sperăm să avem definitivat lotul în proporţie de 80-90%. Clubul poartă în continuare discuţii cu jucătorii care se apropie de finalul perioadei contractuale”, a declarat Marius Cociu, directorul sportiv al lui ASU Politehnica Timişoara.

Veştile mai puţin bune din această perioadă se leagă de buget, afectat în perioada pandemiei. Conducerea încă negociază cu o serie de jucători prelungirea înţelegerilor care expiră la 30 iunie, astfel că nu sunt excluse şi alte despărţiri. Sub comanda lui Octavian Benga, care a semnat un nou contract săptămâna trecută, s-au antrenat şi juniori din propria pepinieră, mai exact din generaţia 2003, dorindu-se promovarea unor tineri la echipa mare în ediţia viitoare de campionat. Printre cei aflaţi în fief-ul seniorilor cu şanse de a prinde lotul se numără şi mijlocaşul lateral Ralf Kuhn (17 ani).

Clubul a oficializat totodată şi primele trei plecări din această vară. Cele ale lui Alexandru Cherecheş, care a semnat deja cu Chiajna din postura de jucător liber de contract, Dragoş Săulescu – contract reziliat la dorinţa jucătorului, respectiv Radu Motreanu, al cărui împrumut de la ACS Poli expira la finele lunii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.