Bărbat ridicat de trupele speciale după ce a atacat doi polițiști UPDATE...

Bărbat ridicat de trupele speciale după ce a atacat doi polițiști UPDATE Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

2
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, a fost ridicat astăzi de trupele speciale și dus la audieri după ce, la primele ore ale dimineții, a atacat doi agenți de poliție care încercau să-l oprească pentru un control.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 4.40, când Stoicănescu Marian se deplasa cu un autoturism Mercedes pe strada Ștrandului din Oțelu Roșu. O patrulă de poliție i-a făcut semn, regulamentar, să oprească, însă bărbatul a accelerat spre agentul care-i indica să tragă pe dreapta, cu intenția de a-l lovi.


Ulterior, Stoicănescu a coborât din mașină, l-a înjurat și amenințat verbal pe polițist, pe care l-a și lovit cu palma peste față. A încercat să facă același lucru și cu al doilea agent, însă nu a reușit să-l atingă, revenind apoi la primul agent agresat, pe care l-a lovit din nou.

Suspectul de ultraj a dispărut de la locul faptei, însă ceva mai târziu a fost „vizitat” de trupele speciale, fiind dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș. „Clientului meu i s-au adus la cunoștință învinuirile, cu care în mare parte nu este de acord. Vom vedea ce soluție va adopta procurorul de caz. Eu cred în continuare în nevinovăția lui, respectându-i prezumția de nevinovăție”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul suspectului.

UPDATE În urma audierilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa foto: Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.