Bătaie de joc în centrul Timișoarei. Lucrare minoră, sursă majoră de praf...

Bătaie de joc în centrul Timișoarei. Lucrare minoră, sursă majoră de praf FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1803734660">

O lucrare de rutină, parte din marele șantier al refacerii trotuarelor din zona centrală, a devenit o sursă de poluare. Astfel, muncitorii care s-au ocupat de ridicarea unei guri de canal în zona Palatului Dicasterial au lăsat locul mai rău decât l-au găsit.

Astfel, după ce lucrarea a fost încheiată, zona a rămas plină de nisip, ciment întărit, bucăți de dale, lângă bordură rămânând chiar și sacii de hârtie în care se aflau materialele de construcție necesare. Cum zona este una dintre cele mai circulate din oraș, traficul auto intens împrăștie nisipul și praful din șantierul neglijat.

Poluarea este un subiect „sensibil” în Timișoara ultimilor ani. Cel mai recent, în luna mai, Comisia Europeană a demarat procedura de infringement împotriva României pentru depășirile concentrațiilor de dioxid de azot în cinci orașe, printre care și Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.