Bilanțul lui Fritz: ”Această listă cu promisiuni goale, irealiste, neîmplinite este exact...

Bilanțul lui Fritz: ”Această listă cu promisiuni goale, irealiste, neîmplinite este exact măsura neputinței domnului Robu și a anturajului său”

9
DISTRIBUIȚI

 

Dominic Fritz, candidatul USR PLUS la funcția de primar al Timișoarei, a făcut, astăzi, o analiză a promisiunilor electorale din ultimele două campanii electorale ale liberalului Nicolae Robu și a anunțat zece măsuri pentru relansarea administrației locale.

Candidatul USR a vorbit despre 12 promisiuni care nu au fost îndeplinite – de la două pasaje pe sub calea ferată, 50 de fântâni cu apă potabilă, 20 de terenuri de sport și două complexe sportive, până la sala polivalentă cu 16.000 locuri și reducerea noxelor și prafului și spații verzi peste media europeană.

Nu a lipsit nici promisiunea din 2012 cu realizarea unei fântâni muzicală pe Bega și apoi, în 2016, în Parcul Botanic. ”Recunosc că mă bucur că, cel puțin această promisiune nu a îndeplinit-o pentru că o fântână muzicală cu flăcări și fum nu este neapărat o investiție strategică de care Timișoara are nevoie”, a comentat Fritz.


Analizând pliantul din ultima campanie electorală, candidatul USR a susținut că, ”cu mare bunătate, dacă numărăm și proiectele care au fost parțial împlinite, din aceste 63 de promisiuni a împlinit 18. Asta înseamnă maxim 28% din promisiunile domnului Robu au fost îndeplinite”.

”Pentru mine această imagine a realizărilor domnului Robu nu este despre Robu. Sunt mai puțin interesat de el decât unii cred. Pentru mine această listă este un document al eșecului său, este un manifest al limitărilor sale. (…) Acum, în 2020, trebuie să ne întrebăm dacă el și anturajul lui fac față provocărilor cu care se confruntă Timișoara. Eu cred că această listă pe care am prezentat-o cu promisiuni goale, irealiste, neîmplinite este exact măsura neputinței domnului Robu și a anturajului său”, a declarat Fritz.

Robu nu a reușit să îndeplinească aceste promisiuni pentru că ”nu pricepe ce înseamnă o administrație publică modernă”. Dominic Fritz a anunțat cele zece principii pentru administrația Timișoarei, reluând punctele de la lansarea oficială în campania electorală. ”Ăsta e un mare mare, mare reproș pe care îl fac domnului Robu – că nu a reușit în opt ani să atragă profesioniști în primărie. S-a înconjurat cu niște mediocrii, cu niște impostori, cu oameni care mai mult fac șmenurile lor în loc să lucreze pentru cetățenii Timișoarei (…) A construit un zid în jurul primăriei. Cetățenii nu mai au nicio șansă să fie auziți. Profesioniștii, specialiștii în acest oraș sunt batjocoriți, în niciun caz consultați. Mai multe consilii care s-au format, cu mai multe grupuri de profesioniști s-au dizolvat între timp pentru că acolo nu era o consultare, ci doar niște monoloage ale domnului primar”, a comentat useristul.

Întrebat dacă va schimba directori din Primăria Timișoara, Dominic Fritz a susținut că ”bineînțeles, când se schimbă regulie jocului unii jucători nu se mai potrivesc cu noile reguli. Sunt convins că sunt funcționari din primărie care suferă la fel de mult ca și noi de lipsa de profesionalism și de integritate la vârful primăriei”. Fritz a afirmat că va sesiza justiția, dacă vor fi situații de încălcare a legii, când va ajunge în primărie.

9 COMENTARII

  1. Nici pe Robu și nici pe Fritz, nu-l interesează de cetățenii Timișoarei. Interesele sunt de a ocupa funcția de primar, pentru a pune mâna pe puterea de bani.

    • Mesaj tipic de postac, menit sa demotiveze oamenii. Nu aveți niciun argument, doar ziceți. Ca poate se lipește de creierul cuiva.

    • RObu și Fritz … unul e cu Hoții, interlopii , putin excentric și rupt de realitate iar celălalt un tânăr cu potențial fără legături mafiote … cel putin nu la nivelul primarilor anteriori și curenți pe care ii țin Comuniștii la cârma , mulți dintre ei criminalii revoluției . Dacă pt tine stânga e tot una cu dreapta probabil ca esti doar alt spagar al partidelor care au astfel de tradiții .

    • urmatorul argument este suficient: babuinul robulian nu mai are ce cauta in primarie. fritz doar a oferit mura-n gura, pentru cei care inca au nevoie de explicatii, ca probabil le curge scuipatul din gura de cretini ce sunt

  2. Lae o ajuns primar in 2016 cu 14% din voturile timisorenilor. Daca nu mergem la vot , poate ajunge si cu voturile a 2-3% din timisoreni. Mergeti la vot si exprimati-va optiunea, este anul in care avem suficiente alternative la acest papagal.

  3. Sunt de acord cu reformarea administratiei, va rog sa spuneti public cum o sa ii eliminati legal din Primarie pe cei care au obtinut postul prin concurs, organizat cu dedicatie, se stie, instanta le va da dreptate dar noi le vom plati salariile restante. Exclus, va rog variante gen „evaluari anuale”, sunt niste „monstri sacri” acolo.

  4. Transport metropolitan, greu de realizat, calea ferata apartine de Ministerul Transporturilor, care este in bucuresti, deci degeaba ai fonduri, aprobare veci

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.