Cât a costat proprietatea lui Nasleu din Florida și de unde are...

Cât a costat proprietatea lui Nasleu din Florida și de unde are banii

2
DISTRIBUIȚI

Apar noi informații despre apartamentul pe care Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, l-a cumpărat împreună cu sora sa în Florida, după cum a scris în ultima sa declarație de avere.


Tranzacția a fost făcută anul trecut, în luna octombrie, când cei doi au achiziționat locuința cu 52.000 de dolari. Prima tranzacție înregistrată pentru această locație a fost făcută în 1974, iar în 2010, apartamentul din Delray Beach a fost achiziționat cu 10 dolari.

Ioan Nasleu susține într-un punct de vedere transmis debanat.ro că ”în ceea ce privește proveniența banilor, prin sentința civilă nr. 2039/21.02.2019, dată de Judecătoria Timișoara, Secția a II-a Civilă, nr. dosar 16880/325/2018, am primit suma de 53.505 lei drept daune morale aferente unui dosar de daună, în urma unui accident auto”.

În ultima declarație de avere a lui Ioan Nasleu nu sunt trecute nici suma cu care a fost achiziționat apartamentul și nici suma primită ca daune morale, deși era obligatoriu conform legislației în vigoare.

2 COMENTARII

  1. Cum de primește Nasleu 53.000 daune morale când multora nevinovați nici măcar nu li se repară mașina în urma unui accident rutier? Nasleu are armata lui dar are și justiția lui??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.