Cătălin Drulă (USR), atac la adresa primarului Robu: „O indolență mai mare...

Cătălin Drulă (USR), atac la adresa primarului Robu: „O indolență mai mare nu am văzut. Omule, unde ai fost toți anii ăștia?”

0
DISTRIBUIȚI

Actorii politici locali au intrat în modulul de pre-campanie electorală. USR Timiș a inventariat, astăzi, proiectele prioritare de infrastructură locală care ar trebui urmărite în perioada următoare.

Deputatul USR, Cătălin Drulă, a criticat autoritățile locale și județene actuale pentru că nu urmăresc și nu se implică în realizarea proiectelor care ar fi de importanță majoră pentru oraș și județ.

„O indolență mai mare ca la Robu eu nu am văzut în domeniul ăsta. Robu se trezește acum, când centura este în execuție, Centura de Sud, că nu există niște soluții cum trebuie, la Drumul Boilor sau în altă parte. Păi omule, unde ai fost toți anii ăștia? Știe oare Robu sau Dobra că, în acest moment când vorbim, sunt în discuție variantele de traseu ale autostrăzii cu Serbia, Timișoara Moravița? Eu am văzut planșele, acum e în derulare studiul de fezabilitate și se alege o variantă de traseu care va influența, când se va construi, cum arată Timișul, Timișoara și ne trezim atunci sau vreun deștept să spună că nu a știut că o să se întâmple așa și nu e bine.


Trebuie să fii permanent implicat și să te lupți pentru proiecte”, a declarat, astăzi, Cătălin Drulă, în cadrul unei conferințe de presă.

În opinia parlamentarului USR, întregirea inelului exterior de trafic rutier, în jurul Timișoarei, ar trebui să fie prioritară pentru administrația locală. Subiectul a fost abordat și de Dominic Fritz, candidatul USR Timiș la Primăria Timișoara.

„Tot traficul de tranzit din tot județul duce prin Timișoara, pentru că nu ne-am făcut temele în ultimii 30 de ani în privința dezvoltării infrastructurii. Avem mare nevoie de aceste proiecte mari în jurul orașului. Multe probleme pe care le avem în Timișoara sunt un rezultat direct al lipsei de infrastructură în jurul orașului. Avem nevie de o centură pentru traficul de tranzit și de inelul 4 astfel încât comunele din periurban să fie legate între ele și să nu trebuiască să treacă (n.r, traficul de tranzit) prin centrul Timișoarei. Domnul Robu e campion mondial în anunțarea planurilor și în pregătirea licitațiilor pentru studii de prefezabilitate, dar efectiv nu vedem nimic concret”, a declarat Dominic Fritz.

Contracandidatul lui Nicolae Robu a mai spus că „Centura de Vest (…) nu e neapărat o soluție pentru traficul din periurban. Deci avem neapărat nevoie de acest inel 4 pentru traficul din periurban. Trebuie să fie prioritară închiderea inelului 2 pe partea de N-E și finalizarea inelului 4 – ăsta de fapt va fi proiectul strategic cel mai mare pe partea de infrastructură în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.