Ce înseamnă „timp limitat” petrecut la terasă

Ce înseamnă „timp limitat” petrecut la terasă

1
DISTRIBUIȚI

Noile reglementări nu explică ce înseamnă „timp limitat” petrecut la terasă, cert este că discuţiile lungi sunt istorie, iar de luni cine sună să facă rezervare va fi anunţat că au timp limitat.


Durata este stabilită printr-o înţelegere între proprietarul de terasă și client.

Proprietarul de terase îi va informa pe clienți că, de luni, vor petrece un „timp limitat” la masă pentru că aşa spune ordinul care stabileşte regulile. Ordinul nu specifică, însă, ce înseamnă „timp limitat” petrecut la terasă.

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, organismul Guvernului care se ocupă de comunicarea în pandemie, nu au răspuns cert în acest caz. Ei au declarat, atunci când oamenii fac rezervare, administratorul terasei îi va întreba cât timp intenţionează să petreacă în local şi îi notează apoi în registru.

„Durata este stabilită printr-o înţelegere client-proprietar”, spune sursa citată.

De asemenea, patronul de terasă este cel care trebuie să se asigure că este respectată legea: deci, el trebuie să verifice dacă o masă este eliberată la timp, ceea ce aduce noi griji în sarcina sa în contextul COVID-19.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. deci practic pot si clientii si patronii sa-si bage picioarele in ele de terase. guvern imbecil, aia avem. sa moara de foame patronii, ce conteaza, nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.