Centre de admitere organizate de Universitatea de Vest din Timișoara. În ce...

Centre de admitere organizate de Universitatea de Vest din Timișoara. În ce orașe sunt

0
DISTRIBUIȚI

Absolvenții de liceu care vor să urmeze Universitatea de Vest pot da admiterea nu numai în centrele din Timișoara, dar și în 8 orașe din Arad, Alba, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj și Mehedinți.

Locațiile în care se vor organiza centrele de admitere se află în sediile UVT din Timișoara, dar și în șapte licee din municipiile județelor din regiune, la adresele: Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba-Iulia – bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 11; Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad – Calea Victoriei nr. 1-3; Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea – Calea Armatei Române nr. 1A; Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița – bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 7; Colegiul Național „Decebal” Deva – str. 1 Decembrie 1918 nr. 22 (intrarea de pe str. Andrei Șaguna), Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” Drobeta-Turnu Severin – str. Crișan nr. 50; Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu – str. 1 Decembrie 1918 nr. 25.

Pentru prima etapă a admiterii, centrele județene vor fi deschise în perioada 8-11 iulie 2020, în intervalul orar 9 -16 (miercuri, joi, vineri), respectiv 9 – 14 (sâmbătă).


În cadrul acestor centre județene de admitere, operatorii Universității de Vest le vor facilita candidaților realizarea operațiilor asociate admiterii online, respectiv: completarea asistată a formularul de înscriere de pe platforma digitală de admitere; certificarea conform cu originalul a documentelor necesare pentru procesul de admitere, prin prezentarea originalelor acestora și scanarea lor de către reprezentantul UVT; predarea diplomei de Bacalaureat în original, în cazul candidaților care vor ocupa un loc finanțat de la bugetul de stat.

În acest an, întregul proces al admiterii se desfășoară online, iar ulterior, pentru dobândirea calității de student, în cazul celor care își confirmă locul obținut, toți studenții înmatriculați în această sesiune de admitere vor prezenta în original (sau copie legalizată), la punctele de preluare organizate de UVT, documentele încărcate pe platforma de admitere, în vederea certificării lor conform cu originalul de către operatorii UVT, până cel târziu la începutul anului universitar 2020-2021.

Pentru anul universitar 2020-2021, cele 11 facultăți din cadrul UVT cumulează peste 3500 de locuri, în cadul programelor de studii de licență, masterat și doctorat. Oferta UVT cuprinde 75 de programe de studii universitare de licență și peste 80 de programe de studii universitare de masterat, din 34 de domenii de studii universitare diferite, precum și studii doctorale în 22 domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.