Circulație întreruptă sau îngreunată pe mai multe șosele din vestul țării, în...

Circulație întreruptă sau îngreunată pe mai multe șosele din vestul țării, în urma ploilor abundente din ultimele zile

1
DISTRIBUIȚI
DN 66A, în județul Hunedoara

Circulația rutieră pe două drumuri naționale este întreruptă, duminică, iar pe unul se pe un sens, alternativ, din cauza ploilor din ultima perioadă.

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR anunță că traficul auto este întrerupt pe DN 66A Uricani – Câmpul lui Neag, la kilometrul 27+900 de metri, în județul Hunedoara, și deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului.

De asemenea, pe DN1R, localitatea Sâncraiu, județul Cluj, circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate.

Pe DN 57 B, orașul Oravița, județul Caraș-Severin, la kilometrul 1+200 de metri, din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând parțial și suprafața de rulare.


Un sens de mers este blocat în oraș și se circulă deviat.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule prudent, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

De asemenea, în perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

1 COMENTARIU

  1. Un politician nu am văzut ,( in frunte cu tuta asta de prefecta Oneț) , sa ceară Poliției masuri ferme, ptr a opri carnagiul de pe șosele în judet.
    Se risipesc milioane din bani publici cu aceste intervenții f.costisitoare decontate de la CNAS, din impozitele noastre, din cauza unor.idioti vitezomani de toate vârstele. Care te mai și acroșează nevinovat fiind riscând să te mutileze.pe viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.