Coliziune frontală între două autoturisme, pe drumul care leagă Timișoara de Deta....

Coliziune frontală între două autoturisme, pe drumul care leagă Timișoara de Deta. Un bărbat a rămas încarcerat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-136489270">

Accident grav, în această dimineață, pe DN 59 care leagă Timișoara de Deta. Un bărbat a rămas prins între fiarele mașinii pe care o conducea, în urma coliziunii cu un alt autoturism al cărui șofer a făcut o depășire fără să se asigure. Traficul în zonă se desfășoară alternativ pe o bandă.

Accidentul de circulație a avut loc între localitățile Voiteg și Jebel.

„Un bărbat de 41 de ani a condus un autoturism pe DN 59, iar între localitățile Voiteg și Jebel nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depășire intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus de mers condus de un bărbat de 46 de ani. În urma impactului, conducătorul auto de 46 de ani a rămas încarcerat”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În cele două autoturisme se aflau doar șoferii. 10 pompieri, două echipaje SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare au acționat la locul accidentului. „Echipajul de descarcerare sosit la fața locului a extras victima conștientă și cooperantă. Celălalt șofer a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital”, anunță ISU Timiș.

Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest pe șoferul vinovat de accident, rezultatul fiind 0,00.

Este al treilea accident grav care s-a petrecut pe șoselele din județul Timiș, în ultimele 24 de ore. Ieri, un băiat de 19 ani și-a pierdut viața în urma unui accident petrecut în Topolovățu Mare, iar alte două persoane au murit în urma unui accident de circulație pe DN 58 B, între localitățile Birda și Voiteg.

(sursă foto: IPJ și ISU Timiș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.