Colterm și Primăria Timișoara, date în judecată pentru o sumă enormă reprezentând...

Colterm și Primăria Timișoara, date în judecată pentru o sumă enormă reprezentând penalități de întârziere la plata facturilor

0
DISTRIBUIȚI

Probleme fără sfârșit pentru societatea de termoficare Colterm și Primăria Municipiului Timișoara – E.ON Energie a deschis o nouă acțiune în justiție. De data aceasta, furnizorul de gaz metan a chemat în judecată cele două instituții pentru recuperarea sumei de 6.813.680 lei, care reprezintă penalitățile calculate pentru facturile plătite cu întârziere în perioada martie 2019 – martie 2020.

E.


ON  a întrerupt în repetate rânduri furnizarea de gaz metan din cauza datoriilor uriașe acumulate de administrația condusă de Nicolae Robu. S-a ajuns până în situația în care Colterm și Consiliul Local Timișoara s-au angajat, în luna februarie a acestui an, să plătească în avans aproape 10 milioane de euro „pentru asigurarea, în condițiile legii, a continuității serviciului public de alimentare cu energie termică a populației Municipiului Timișoara”.

Nu a fost stabilit primul termen al procesului în care E.ON solicită penalități de peste 1,4 milioane de euro pentru plățile făcute cu întârziere, pârâții fiind în perioada în care pot depune întâmpinări la acțiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.