Timişoara se pregăteşte de primul concert în „era Covidului”. Maximum 500 de...

Timişoara se pregăteşte de primul concert în „era Covidului”. Maximum 500 de spectatori vor vedea live trupa Cargo

0
DISTRIBUIȚI
Solistul trupei Cargo împlinește astăzi o frumoasă vârstă

Oraşul de pe Bega va bifa aparent o nouă premieră în weekend. Nicolae Robu a oferit mai multe detalii despre concertul plănuit sâmbătă în Timişoara în aer liber şi care ar fi primul din ţară după relaxarea măsurilor de limitare a răspândirii noului coronavirus. Spectatorii vor trebui să respecte anumite reguli.

„Ne-am asumat să organizăm un concert Cargo sâmbătă, în 6 iunie, este o asumare. Nu întâmplător am folosit cuvântul, suntem primii se pare din ţară care am făcut aşa ceva. Ne-am asumat organizarea unui concert, nu am făcut-o ca să fim primii, ci am simţit nevoia pur şi simplu ca să facem paşi să revenim la o viaţă normală”, a spus astăzi Robu.

Edilul-şef a oferit şi câteva detalii despre evenimentul la care vor putea participa doar 500 de spectatori: „Ne aşteptăm ca multă lume să dorească să participe la concert.


Ori se ştie că avem o limitare clară, la 500 de spectatori. Vom respecta cu sfinţenie regulile. Vom lua toate măsurile şi vă adresez rugămintea, stimaţi concitadini, stimaţi compatrioţi, oricât iubiţi Cargo, oricât de mare e setea de a participa la concert… să respectaţi toate regulile şi să respectaţi acest număr de 500 de participanţi. Noi vom lua toate măsurile şi astăzi vom continua să lucrăm la detalii şi spre seară sperăm să fim în măsură vă putem comunica regulile sub care se vor desfăşura regulile la acest concert. În special în ceea ce priveşte accesul la concert. O să fie nevoie de invitaţii… dar nu intru acum în detalii. Vom avea un set complet de măsuri, reguli”. În deschiderea concertului trupei Cargo vor „încălzi” publicul „Maria Hojda, e acum timişoreancă, Horia Crişovan, împreună cu cei care îi însoţesc în trupă”, a adăugat acesta.

Ulterior, Primăria Timișoara a transmis și măsurile de siguranță pentru acest eveniment.

„Concertul formației Cargo va avea loc sâmbătă, în Piața Libertății, de la ora 19.00. Va fi organizat cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare, respectiv:

  • număr maxim de participanți: 500 de persoane
  • publicul va participa la concert pe scaune care vor fi dispuse la o distanță de 2 metri stânga/dreapta
  • participanții vor purta măști pe toată durata concertului
  • la intrare, tuturor participanților li se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale”, a transmis PMT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.