Concert în sprijinul personalului medical din Timișoara, alături de Vest Phoenix Cover...

Concert în sprijinul personalului medical din Timișoara, alături de Vest Phoenix Cover și invitații lor

0
DISTRIBUIȚI

Membrii trupei timișorene Vest Phoenix Cover vor susține un concert caritabil în sprijinul cadrelor medicale din Timișoara care au luptat cu pandemia, evenimentul urmând să se desfășoare vineri 19 iunie, de la ora 19.30 la Porto Arte.

„Dorim să aducem un omagiu personalului medical din linia întâi.


Locația aleasă este superbă pe terasă lângă Bega, iar evenimentul va avea loc cu respectarea tuturor regulilor aflate în vigoare. Noi am mai participat la un eveniment acum trei ani susținut tot pentru Spitalul Județean care a avut loc la Filarmonica Banatul și care a ieșit foarte bine, unde am avut 900 de bilete vândute. Ca de obicei, alături de membrii formației vor fi prezente o serie de voci pe care le promovăm cu ocazia recitalurilor noastre, din categoria tinere talente“, ne-a declarat Titi Dragomir, din partea trupei Vest Phoenix Cover.

Cu doi ani în urmă, formația timișoreană Vest Phoenix Cover a aniversat cinci ani de existență printr-un eveniment deosebit carea marcat și lansarea unei reviste aniversare, la Biblioteca Universității Politehnicii Timișoara. De-a lungul anilor, formația a promovat o serie de tinere talente locale și a lansat și un imn compus pentru cei de la Timișoara Bikers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.