Consilierii personali ai ministrului Vela și primarului Robu, printre cei patru noi...

Consilierii personali ai ministrului Vela și primarului Robu, printre cei patru noi membri ai CA de la aeroportul Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Liberalii au făcut, astăzi, o mișcare importantă în preluarea controlului asupra Aeroportului „Traian Vuia” Timișoara – schimbarea unor membri din consiliul de administrație. Printre cei înlocuiți se află directorul general al aeroportului, Dan Idolu, Marian Mocan, decanul Facultății de Management în Transporturi din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, fostul liberal Ciprian Jichici, Mădălin Georgescu și Miruna Vicol, care este în concediu de maternitate.

În locul lor au fost numiți de Ministerul Transporturilor cel mai nou consilier personal al primarului Timișoarei, Ovidiu Ciurdar, Florin Palcu, patronul unei firme de consultanță financiară și brokeraj, Faur Lazăr, fost redactor șef la postul de televiziune Info Arad și actualul manager al clinicii InfoMedica, cei doi având sprijinul lui Gheorghe Falcă și Virgil Nichita, consilier personal al ministrului de Interne, Marcel Vela, după ce s-a pensionat de la DNA Timișoara, unde a fost timp de 16 ani ofițer de poliție judiciară.

Următorul pas după constituirea noului consiliu de administrație este schimbarea directorului general al Aeroportului „Traian Vuia”, pesedistul Dan Idolu.


De asemenea, se discută despre reactivarea unui plan mai vechi al foștilor pedeliști din Arad – de a fuziona aeroporturile din Arad și Timișoara într-o nouă societate, de data aceasta urmând să fie „lipit” și aeroportul de la Caransebeș.

3 COMENTARII

  1. Pe cei din DNA.. Cine vine sa îi ia?!….
    Sau
    Cine a lucrat vara trecută la dosarul… cu vela se plimbă vara asta pe mare.
    Dumnezeu nu culcate… Cum zice bancul cu Feri.. Sau era Istvan?!… , nu nu, sigur e Feri … de pe odobescu, care împreună cu tătucul și fiul întregește Sfânta treime a Banatului… De azi…

  2. Chiar nu vad timisorenii ca sub mantaua lui Robu din Bogsig judetul Arad in Timisoara sunt numitii in functii cheie doar oameni din Arad?! Nu mai sunt in Timisoara specialisti, sau terminat? Bine, aici se poate pune si intrebarea daca Timisul mai are parlamentari si daca da ce fac? Bine a avut Timisoara si premier si tot degeaba.

    • sub mantaua acestui idol aeroportul a stagnat, pe cand altele au evoluat! foarte bine ca o sa l schimbe!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.