Cristian Moş, atac la şeful CJ Timiş: „Domnul Dobra a pupat inelul...

Cristian Moş, atac la şeful CJ Timiş: „Domnul Dobra a pupat inelul domnului Dragnea”. Ce îi reproşează

0
DISTRIBUIȚI

cristian mos

Preşedintele USR Timiş a lansat noi acuze la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş. Cristian Moş spune despre Călin Dobra că se laudă cu proiecte despre care nici nu ar trebui să vorbească, unele dintre ele lucruri normale, dar care nici măcar nu sunt finalizate.

Cristian Moş va candida la şefia CJ Timiş la următoarele alegeri şi promite o altfel de viziune decât cea a politicienilor „vechi”. „Mie nu mi se pare normal să ne lăudăm cu o asfaltare… sunt lucruri normale, precum utilităţile. Dacă aş fi Călin Dobra mi-ar fi ruşine să mă laud cu un lucru care stagnează. Să mă laud cu începerea lucrărilor. Nu cu finalizarea. Probabil mâine domnul Dobra va merge la Giroc să-şi facă poză cu sala Polivalentă sau parcarea de la Cazarmă… Din nou ne lăudăm cu aceleaşi proiecte pe care le-am propus acum trei ani şi jumătate.


Care au fost folosite în campania anterioară. Noi USR Plus nu vom face asta”, a spus Cristian Moş.

„Domnul Dobra este și a fost din politica veche. Domnul Dobra a pupat inelul domnului Dragnea. Poate dacă ar mai fi rezistat domnul Dragnea, aveam şi noi insula Belina în Timiş, putea să fie insula la lacul Surduc… Chiar dacă domnul Dobra încearcă să se detaşeze de imaginea PSD, în campania sa electorală folosind un brand separat. El este PSD. El reprezintă acest partid, care a încurajat corupţia, furtul, niciodată meritocraţia. Aceasta este viziunea domnului Dobra pentru Timiş?! De ce domnul Dobra în clipa de faţă, avea o imagine săptămâna trecută cu promovarea turismului din alt judeţ. De ce nu facem acel turism de proximitate pentru Timiş? De ce nu ne focusăm pe acest judeţ? Să creştem acest judeţ. Noi vom veni cu proiecte care vor fi implementate din prima zi şi nu vom veni cu lucruri care pur şi simplu ar trebui să se întâmple în judeţ. Venim cu viziune pe agricultură, pe turism… gândite pe termen lung. Nu doar o bătălie între doi oameni, domnul Robu şi domnul Dobra, fiecare să se potenţeze pe celălalt şi pentru cetăţeni să nu existe nimic… Să ieşim cu toţii din mentalitatea măcar a făcut ceva!”, a mai declarat şeful USR Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.