Cristian Moș, mesaj „pacifist” pentru contracandidații la șefia CJ Timiș. Ce pact...

Cristian Moș, mesaj „pacifist” pentru contracandidații la șefia CJ Timiș. Ce pact politic propune

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Cristian Moș, președinte USR Timiș și candidat al Alianței USR PLUS la președinția Consiliului Județean Timiș a lansat astăzi o propunere adresată principalilor săi contracandidați: Alin Nica și Călin Dobra.

Moș îi invită pe cei doi rivali să semneze un document prin care câștigătorul alegerilor locale, indiferent care va fi acesta, să-și asume o serie de investiții pe care candidatul USR le consideră indispensabile județului. Iată, mai jos, mesajul liderului USR Timiș pentru contracandidați:

„În atenția domnilor Călin Dobra și Alin Nica,
Cred că suntem cu toții de acord că este vital să investim în infrastructură, să o dezvoltăm și completăm. Cu toate astea, multe dintre lucrările esențiale sunt amânate ani întregi, iar neajunsurile județului se tot adună.
Aceste lucruri trebuie să se schimbe.
Nu avem nicio scuză să nu avem finalizate legăturile cu autostrada, să nu avem drumuri județene de calitate, să nu avem infrastructură pentru biciclete.
Timișul ar putea beneficia imens de pe urma mobilității.
→ Am putea facilita o întreagă rețea de turism de proximitate pentru timișoreni.
→ Ar scădea probabil costurile de locuire, deoarece oamenii ar putea face naveta în siguranță și confort pe distanțe mai mari.
→ Infrastructura de calitate ajută economic semnificativ fiecare localitate pe care o legăm eficient de rețeaua județeană și națională.
Deci, pentru binele Timișului și pentru binele tuturor timișenilor, vreau să vă propun un pact politic.
Să semnăm un document în care ne asumăm câteva proiecte de infrastructură prioritare pentru CJ Timiș.
Să ne asumăm public realizarea cât mai urgentă a acestor obiective, astfel încât indiferent de rezultatele alegerilor timișenii să aibă parte de o promisiune fermă și publică pentru realizarea celor mai importante obiective.
Cred că e cazul să facem mai multe decât până acum și mai cred că orgoliile sunt singurul impediment în fața acestei propuneri.
Avem șansa să fim mai buni, pentru ca Timișul să fie mai bun!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.