Cum se contrazice administrația condusă de Nicolae Robu în cazul străzii cotite...

Cum se contrazice administrația condusă de Nicolae Robu în cazul străzii cotite din El Dorado-ul imobiliar de pe Calea Urseni

4
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara se încurcă în explicații atunci când vine vorba de prelungirea străzii Iuliu Podlipny în El Dorado-ul imobiliar de pe Calea Urseni. Vă reamintim că, ieri, PRESSALERT.ro a dezvăluit că prin PUZ-ul promovat de Nicolae Robu s-a prevăzut ca o parte din viitoarea stradă să fie cotită și să treacă pe o parcelă de teren pe care doar unul dintre proprietari a acordat drept de servitute.


Acum, cei care s-au mutat în casele construite în baza PUZ-ului făcut pentru firma Gateway Construction continuă să meargă pe drum de pământ pentru că Primăria Timișoara nu poate să asfalteze din cauza problemelor legate de proprietate.

Cu toate acestea, într-o adresă semnată, în 24 aprilie 2019, de Gabriela Borcsi și arhitectul șef Sorin Ciurariu se susține că ”la emiterea autorizației de construire nr. 220/22.02.2018 au fost cedate toate drumurile propuse prin PUZ aprobat prin HCL nr.221/08.05.2015, astfel planul parcelar UAT Timișoara. CF (…) sunt parte din documentația care a stat la baza emiterii AC nr.228/2018”.  Nimic mai fals după cum dovedește situația din cartea funciară – o parte a drumului prevăzut în PUZ nu a fost cedat pentru că unii dintre coproprietari nu au semnat nici măcar drept de servitute pentru  parcela respectivă. În plus, pe teren, așa cum se vede în fotografiile realizate acum două zile, nu există legătura directă prevăzută în PUZ cu Calea Urseni a prelungirii străzii Iuliu Podlipny. Rămâne un mister cum au putut fi trase utilitățile pe viitoarea stradă în condițiile în care, este evident, că nu nu s-a respectat planul urbanistic zonal aprobat de Consiliul Local Timișoara.

Dacă cei care de la Urbanism susțin că totul este în regulă, cei care se ocupă de drumuri în Primăria Timișoara nu se pot apuca de asfaltare, deși există solicitări din partea celor care au cumpărat case în zonă, pentru că și-au dat seama că sunt probleme legate de proprietatea terenurilor și nu și-au asumat să comită alte ilegalități. Inspectoratul de Stat în Construcții Timiș a confirmat că până în 19 iunie nu este comunicată nicio comunicare privind începerea lucrărilor la drumul de pe prelungirea străzii Iuliu Podlipny.

 

4 COMENTARII

  1. Domnule primar Robu Nicolae câte milioane de euro ai încasat????????
    Copiii primarului Robu Nicolae au cumva milioane de euro de investitii de aici??????
    Trebuie să știm și noi transparență milioane de euro a familiei Robu Nicolae, nu credeți domnule primar doctor și profesor???????
    Vedem cum un primar a făcut bani pe seama amărâților din cartier, cred că este deajuns……
    Dar cred că procurori ar trebui să între de îndată pe fir că miroase a corupție cum nu a mai văzut Timișoara.

  2. Au prelungit prin cotitură și curbe strada Podlipny pentru ca să plătească impozite mai mici la stat (grila notarială la Podlipny e 30Euro/m2 iar la Calea Urseni 120Euro/m2) de 4 ori mai mici. O mega aberație : în stânga și dreapta Căii Urseni 30 iar pe C. Urseni 120. Atenție notari. Totul ca să nu plătească bandiții impozite mari la stat.

  3. Chiar am întrebat un funcționar din Primaria Timișoara dacă e adevărat ce apare în presa timișoreană în legătură cu falsurile documentelor care se emit pe banda rulanta. Acesta a confirmat cu DA răstit ca e adevărat si a spus ca exista un grup din primărie care acționează la comanda lui Robu. Ei sunt mici în primărie și nu pot sa ridice capul deoarece le este frica sa zică ceva ca astfel ii da afara.

  4. Cei de la urbanism susțin că e în regula pentru că ei au aprobat și făcut ilegalități. Au un șef Ciurariu, un tupeist, care a fost dat afară pentru nereguli în trecut și pus înapoi de instanță. De ce credeți că are atâta tupeu Ciurariu? Se bazează el pe ceva sau cineva. Cu astfel de oameni cum să așteptăm să se respecte legile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.