Declarație șoc a lui Ioan Stepanescu ”Plopu” despre liderul interlop Lucian Boncu...

Declarație șoc a lui Ioan Stepanescu ”Plopu” despre liderul interlop Lucian Boncu și Paul Ștefan

1
DISTRIBUIȚI

Unitatea de monolit a grupării interlope conduse de Lucian Boncu începe să se fisureze. Ultima dovadă – ședința de ieri de la Curtea de Apel Timișoara unde s-au judecat contestațiile împotriva deciziei de prelungire a controlului judiciar pentru o parte din inculpații din dosarul sechestrării. Vă reamintim că Lucian Boncu împreună cu alți acoliți au sechestrat un bucureștean în clubul Champions din Timișoara, acesta fiind bănuit că a făcut ”șmen la aparate”.


Victima a fost bătută și amenințată timp de peste cinci ore pentru a spune cum a procedat și a fost obligată să joace banii care-i avea asupra sa pentru a se recupera o parte din câștigul acestuia.

Când i s-a dat cuvântul Ioan Stepescu, zis ”Plopu”, patronul firmei de pază SPI Security, unul dintre cei mai apropiați de Lucian Boncu, care a fost și angajat aici, s-a declarat extrem de nemulțumit de faptul că este în continuare sub control judiciar și prin interdicțiile pe care le are nu se poate ocupa de activitatea de la sediul firmei care este unde-și are domiciliul. ”Plopu” a cerut instanței să observe că ”inculpații care sunt cei mai violenți din acest dosar nu au niciun fel de interdicție”. Cei doi la care se referea patronul firmei de pază în declarația sa surprinzătoare sunt Lucian Boncu și Paul Ștefan, cei care chefuiau cu Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu și care au scăpat de mandatele de arestare preventivă și fără a primi vreo altă măsură preventivă în acest dosar.

Curtea de Apel Timișoara a respins contestațiile, rămânând valabil controlul judiciar dispus de Tribunalul Timiș

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.