Deputatul Simonis, atac la PNL: ”Vor să vândă tot!”

Deputatul Simonis, atac la PNL: ”Vor să vândă tot!”

2
DISTRIBUIȚI

Șeful grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, a lansat, ieri, un nou atac la adresa PNL, odată cu adoptarea legii prin care, pentru doi ani de zile, se interzice vânzarea acțiunilor în societățile unde statul român este acționar.

”Nu le mai ajung afacerile cu măști! Nu le mai ajung izoletele de 17 mii de euro bucata! Nu le mai ajunge că și-au pus toate rudele și pilele în companii de stat! Acum PNL vrea să înhațe cu totul ce a mai rămas din perlele economiei românești! La prețuri de nimic!!!
Vor să vândă Aeroportul București care are profit de 400 de milioane pe an.


Sau CEC-ul!!! Vor să vândă tot!!!”, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

Deputatul de Timiș a anunțat că ”asta i-a scot din sărite pe lacomii liberali care au și anunțat că o vor contesta la CCR”.

2 COMENTARII

  1. Când s-a înstrăinat de la stat TERENUL HORTICULTURII(CU PĂDURE) Simonis era consilier la Timişoara. Cum te-ai opus acestei mârşăvii domnule Simonis, tu sau partidul tău ? Nicicum, aţi fost pe felie cu Robu şi liberalii lui ! Acum se pare că nu eşti în schemă cu CEC-ul sau Aeroportul că de aia vorbeşti. Cu Horticultura, sub ochii tăi n-ai zis nimic. Sau cu alte măgării din Timişoara. Acum la Bucureşti te faci că te minunezi, tu care ai văzut destule din astea acasă la tine la Timişoara şi n-ai făcut nimic.

  2. Haha , Hoții striga Hoții 🙂 se apropie alegerile Hoții trebuie sa iese la adunat voturi , încep promisiunile și construcțiile imediat … dacă iese iar un mafiot primar Timișoara e compromisa … au furat in 10 ani 1000 de case și apartamente din centru …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.