Dobra: „Solicit Primăriei Timișoara clădirile în paragină de pe Aerodromul Cioca”

Dobra: „Solicit Primăriei Timișoara clădirile în paragină de pe Aerodromul Cioca”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a solicitat, astăzi, din nou, ca Primăria Timișoara să transfere către instituția pe care o conduce clădirile de la Aerodromul Cioca, unde tot terenul este în proprietatea CJT.

„Solicit Primăriei Timișoara clădirile în paragină de pe Aerodromul Cioca.


Constat că interesele și ambițiile pur politice sunt deasupra celor publice! Primăria Timișoarei ține cu dinții de clădirile, ajunse o ruină, pe care le deține la Aerodromul Cioca. Singura «vină» a acestor imobile pare să fie că sunt construite pe un teren ce aparține Consiliului Județean Timiș. Am cerut în nenumărate rânduri, oficial și neoficial, trecerea acestor clădiri din domeniul public al municipiului Timișoara, în domeniul public al județului. Tot ce trebuie să facă cei din Consiliul Local este să emită o hotărâre în acest sens, ca să putem semna procesul verbal de predare primire!”.

Dobra a susținut că solicitarea sa vine în contextul în care ”noi avem planuri acolo. Suntem în plin proces de autorizare a pistei, fiind în faza de selecție a ofertelor depuse, în urma licitației pe care am desfășurat-o.Mai mult decât atât, avem prevăzuți, în bugetul de anul acesta, 3 milioane de lei, bani cu care ne dorim ca zona adiacentă clădirilor să capete un cu totul alt aspect. Astfel, Timișoara va avea, în sfârșit, un loc civilizat în care să se poată desfășura marile evenimente – spectacole, concerte sau festivaluri de film!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.