Doi bărbați, prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă ecstasy...

Doi bărbați, prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă ecstasy și amfetamină. Ce au găsit procurorii în urma perchezițiilor

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Oradea, au prins în flagrant delict doi bărbaţi, de 49 şi 28 de ani, în timp ce încercau să vândă 200 de grame de amfetamină şi 200 de pastile de ecstasy, anunță IGPR.

Totodată, în urma efectuării a două percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, 503 grame de amfetamină, 1.430 de pastile de ecstasy, 22 de pastile parţial rupte, 17 grame fragmente de pastile de extasy, 13 grame de pulbere provenită din pastilele de ecstasy, un cântar de mare precizie, 6.786 de lei şi 415 euro, care ar proveni din trafic de droguri.


Drogurile au fost indisponibilizate în vederea expertizării.

Bărbatul de 49 de ani este bănuit că, în cursul lunii mai a.c., ar fi introdus în ţară respectivele droguri, la întoarcerea din Germania.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare două mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, iar, după audierea lor, procurorul DIICOT Oradea va dispune măsuri legale.

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.