Doi bărbați, reținuți după ce au furat țigări de peste 15.000 de...

Doi bărbați, reținuți după ce au furat țigări de peste 15.000 de lei dintr-un magazin

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Orașului Gătaia efectuează cercetări față de doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, bănuiți de furt dintr-o societate comercială. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși in Arestul IPJ Timiș.

„La data de 25 iunie a.c., poliţiştii Orașului Gătaia au fost sesizaţi despre faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din localitatea Gătaia.


În fapt, în noaptea de 24 spre 25 iunie a.c., persoanele în cauză ar fi sustras dintr-o societate comercială țigarete, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.5385,4 lei. În baza probatoriului administrat și în baza investigațiilor efectuate, lucrătorii din cadrul polițiștii Orașului Gătaia, cu sprijnul Secției 9 Poliție Rurală Jebel, Postului de Poliție Tormac și a doi lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au reușit la scurt timp identificarea și reținerea a doi barbați, de 25 și 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat partial”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbații fiind reținuti pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.