Flavius Biea merge în cantonament la Văliug. Pugilistul aşteaptă şi alţi sportivi...

Flavius Biea merge în cantonament la Văliug. Pugilistul aşteaptă şi alţi sportivi să i se alăture pentru o pregătire specială

0
DISTRIBUIȚI

Boxerul profesionist Flavius Biea va pleca intr-un stagiu centralizat special, in Banatul Montan. Pugilistul din vestul ţării aştepată ca până la 20 de alţi doritori să i se alăture la Văliug in perioada 20-27 iulie pentru o pregătire „ca la carte”.

Ruben Stoia (foto stânga) e noul colaborator al lui Biea, alături de Sorin Sărăndan, care se ocupă de partea fizică, şi Andi Cherecheş, tot antrenor. Lista participanţilor la noul stagiu al pugilistului cu 18 victorii din 19 meciuri la profesionişti e deschisă.


Până acum nouă din cele 20 de locuri au fost ocupate de cei care doresc să se pregătească alături de deţinătorul centurii intercontinentale IBA la categoria semimijlocie.

„Am decis ca pentru următorul meci, pe lângă antrenorul Andi Cherecheş şi preparatorul fizic Sorin Sărăndan să am o colaborare şi cu Ruben Stoia, un antrenor tânăr din Arad care a evoluat mult în ultimii ani şi care a reuşit să adapteze antrenamentele la cerinţele boxului actual. Avem o relaţie apropiată, am gândit împreună această iniţiativă, una care este luată atât pentru mine, întrucât voi intra în ring mai devreme decât ne aşteptam, cât şi pentru cei care îşi doresc să afle mai multe şi să experimenteze pe propria piele cum decurge o săptămână de pregătire din viaţa unui boxer profesionist. Aşadar, timp de o săptămână vom susţine câte două antrenamente pe zi, vom avea un control al greutăţii, mese la ore fixe, plan nutriţional şi alimentar recomandat de un specialist în domeniu, masaj de recuperare şi multe alte activităţi specifice. Cei care doresc mai multe informaţii ne pot contacta în privat pe reţelele de socializare”, a declarat Flavius Biea. Recent acesta a inceput o colaborare şi cu o sală de forţă şi fitness din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.