Fotografii și clipuri video cu „vibe-ul” Timișoarei, premiate de primărie

Fotografii și clipuri video cu „vibe-ul” Timișoarei, premiate de primărie

1
DISTRIBUIȚI

umbrele colorate

Autoritățile locale îi invită pe timișoreni să surprindă atmosfera orașului în fotografii sau clipuri video și să se înscrie într-un concurs în urma căruia pot câștiga până la 2.500 de lei.

Concursul de artă fotografică și producție video „Timișoara Vibes” are loc între 18 iunie și 20 iulie.

„Scopul urmărit prin organizarea acestui concurs este acela de a forma şi de a dezvolta simţul estetic şi artistic al iubitorilor de artă fotografică și de film, cunoaşterea şi promovarea valorilor orașului.


Tema concursului în acest an va fi «frumusețile orașului, oferta de facilități și maniera de petrecere a timpului liber în Timișoara»”, au anunțat reprezentanții Primăriei Timișoara, printr-un comunicat de presă.

Vor fi, așadar, premiate cele mai frumoase 100 de fotografii din Timișoara și cele mai frumoase 10 clipuri video cu orașul de pe Bega. Cei interesați pot trimite propunerile online, la adresa boe@primariatm.ro cu subiectul „Concurs foto/video” până în 20 iulie 2020. Regulamentul și formularul de înscriere în concurs se găsesc aici.

În cadrul secțiunii de artă fotografică, cel care va obține premiul I va fi răsplătit cu 2.500 lei. Cei de pe locurile doi și trei vor obține 1.500, respectiv 1.000 lei. Vor fi acordate și 10 mențiuni în valoare de câte 250 lei. Pentru clipurile video, premiile sunt: premiul I – 2.500 lei, premiul al II- lea – 1.500 lei, premiul al III- lea – 1.000 lei net, 10 mențiuni în valoare de 250 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.