Grupare specializată în contrabanda cu tutun pentru narghilea, anihilată după o operațiune...

Grupare specializată în contrabanda cu tutun pentru narghilea, anihilată după o operațiune DIICOT. Cum ajungea marfa arabilor la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Operațiune DIICOT Timișoara, în această dimineață, pentru anihilarea unei grupări specializată în contrabanda cu tutun pentru narghilea.


Polițiștii de la Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate Timișoara și jandarmi au descins în șase locații din Timișoara și Dumbrăviță pentru percheziții și pentru a pune în executare mandatele de aducere a suspecților.

Din investigații a reieșit că, începând cu 2017, gruparea formată din cetățeni arabi s-a specializat în contrabandă cu tutun pentru narghilea. Marfa adusă din statele arabe intra ilegal peste graniță din Ucraina, iar de aici era preluată și adusă spre Timișoara. În timpul monitorizării, au fost interceptate mai multe transporturi de tutun de contrabandă. Prejudiciul este estimat la peste 30.000 euro. Există indicii conform cărora o parte din marfă ajungea în state din vestul Europei. Cei șase suspecți vor fi duși pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.