Harababura Vintage Fair – împreună pentru susținerea antreprenoriatului local

Harababura Vintage Fair – împreună pentru susținerea antreprenoriatului local

0
DISTRIBUIȚI

O nouă ediție a târgului Harababura Vintage Fair va avea loc între 4 și 5 iulie, în curtea Casei cu iederă (Bd. Corneliu Coposu 5), un eveniment cu și despre colecționarii de vintage și designerii locali, intrarea fiind liberă.­

Programul se desfășoară sâmbătă și duminică, între orele 12:00 și 21:00, incluzând selecții de DJ și târg de vinil.

Sâmbătă, pupitrul este rezervat pentru o nouă sesiune de „Girls Takeover”, împreună cu Noemi, Larisa, Jinx și Mini Zucchini.


Iar duminică, colegii de la Launmomentdat, Alur Discoball, Riot199, Who:ratio și Ulises se vor alătura evenimentului într-o atmosferă plină de voie bună și beat-uri electronice.

„Harababura Vintage Fair este o ocazie bună de a susține designerii și antreprenorii locali, de a înțelege arta contemporană într-un peisaj familial și de a descoperi concepte noi. Printre participanții confirmați la târg se numără Abru Green (artizan local), Agnes Brown (designer vestimentar), Alexandru Ghencea (student Facultatea de Arte și Design Timișoara), Apiarium (producător de miere), Artizana (artizan), Carine Arnakis (ilustratoare), Cusut cu meșteșug (artizan), House of Botticia (atelier de creație vestimentară), L’arlesienne (laborator de cosmetice), L’aura (designer bijuterii), Lun (designer bijuterii), Mă ghindesc la tine (artizan), Maistor (designer genți), Orfevru (designer bijuterii), Pur. Clothing (atelier de creație vestimentară), Reminiscent of (producător local), Sabine (designer bijuterii), Umai (studio design interior), We are Zakali (student Facultatea de Arte și Design Timișoara) și Woodescu (atelier de tâmplărie)”, spun organizatorii evenimentului. Care au mai precizat că „pentru siguranța tuturor se vor respecta toate măsurile de protecție impuse de lege”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.