Incendiu de proporții la Sacoșu Turcesc. Restaurant distrus de flăcări FOTO

Incendiu de proporții la Sacoșu Turcesc. Restaurant distrus de flăcări FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Incendiu de proporții astăzi în localitatea timișeană Sacoșu Turcesc. Un restaurant din apropierea unei zone pentru pescuit a fost cuprins de flăcări. Pompierii au fost solicitați puțin înainte de orele amiezii iar când au ajuns la faţa locului incendiul se manifesta cu ardere generalizată.

Două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi 11 pompieri din cadrul Staţiei de la Buziaş, precum şi două autospeciale de la detaşamentele 1 şi 2 Timişoara s-au deplasat la locul incendiului.

La sosirea echipajelor întregul stabiliment era deja cuprins de flăcări.


Din primele informaţii se pare că nu există victime. Situaţia este însă în dinamică, echipajele încă lucrau la stingerea incendiului. Fumul a fost degajat şi deasupra şoselei.

UPDATE Circulația este în continuare blocată pe DJ 592A, în jurul orei 13.20, formându-se cozi de mașini pe ambele sensuri.

1 COMENTARIU

  1. Pandemia nu exista, totul e o conspirație dar asta si-a dat foc la restaurant sa încaseze banii de asigurare . Urmează o grămada de afaceri de genul sa treacă la “combustie spontana” . Se practica in estul Europei la nivel de arta . Acum câțiva ani Samer și-a dat foc la service ul auto lângă gara de nord de a încasat câteva milioane pt o groapa de gunoi cu un afiș scris cu pixul service auto la intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.