Începe Bega Music Festival. Care sunt condițiile de participare

Începe Bega Music Festival. Care sunt condițiile de participare

0
DISTRIBUIȚI

Ediția a II-a a concursului național de interpretare vocală și creație „Bega Music Festival” începe astăzi. Evenimentul este finanțat și organizat de Primăria Timișoara.

Concursul se desfășoară în perioada 25 iunie – 2 august 2020 și își propune să descopere „valori artistice locale și naționale în domeniul artei interpretative și a compoziției”.

Evenimentul are loc pe două secțiuni: interpretare vocală și creație. Preselecția soliștilor vocali se derulează online, prin postarea în grupul „Timișoara Bega Music Festival” a două piese: una cu negativ sau band și voce live și a doua – diferită de prima ca factură, din care trebuie cântată o strofă și un refren, fără negativ și fără mijloace de amplificare.


Postările trebuie să fie însoțite de următoarele mențiuni: concurs Bega Music Festival Timișoara, secțiunea interpretare vocală, numele și prenumele concurentului, vârsta, localitatea de domiciliu și o scurtă prezentare a activității artistice.

Repertoriul abordat poate cuprinde piese din zona muzicii pop, rock, jazz, dance, blues, folk, hip-hop, music-hall etc. Nu pot fi abordate în acest concurs piese de muzică populară, romanțe, manele și cântece de petrecere.

Pentru a se înscrie la secțiunea creație, participanții trebuie să expedieze piesa (linie melodică și voce), înregistrată în format audio, pe adresa boe@primariatm.ro, însoțită de fișa de înscriere,
o copie a actului de identitate a persoanei împuternicite sau elementele de identificare ale ONG, PFA (compozitor sau reprezentant trupa) și acordul privind participarea în concurs, cuprinzând și consimțământul privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Atât la interpretare, cât și la creație perioada de înscrieri este 25 iunie – 15 iulie. Finala se va desfășura la Timișoara, în perioada 1-2 august 2020.

Anul trecut, la concurs au participat 40 de concurenți la secțiunea  interpretare vocală și 50 de piese la secțiunea creație.

Alte detalii ale concursului și regulamentul se regăsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.