Ioan Nasleu, directorul Piețe SA, întrebat despre o fotografie: „Boța, dute-n p..a...

Ioan Nasleu, directorul Piețe SA, întrebat despre o fotografie: „Boța, dute-n p..a mea că ești un fraier. Ești un aurolac prost, bolnav psihic. Mă piș pe tine, Boța, că puți” AUDIO

11
DISTRIBUIȚI
Fotografia care a circulat pe un grup de Whatsapp al taximetriștilor din Timișoara

O fotografie în care apare liberalul Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, devenit celebru pentru chefurile cu interlopii, a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, subiect de discuție pe un grup de Whatsapp al taximetriștilor din Timișoara. În imagine, omul de încredere al primarului Nicolae Robu, este pe o terasă, singur la o masă, are capul plecat și ochii închiși, iar pe masă, în fața sa, este un pahar de vin pe un sfert umplut și un telefon mobil. De asemenea, pe masă mai sunt alte două pahare cu vin. Imaginea a fost ștearsă de pe grupul respectiv după scurt timp, unul dintre cei care a văzut-o declarând că „a fost ceva tam tam cu fotografia asta”.

L-am contactat pe Ioan Nasleu, în această seară, pentru a-l întreba despre fotografia care a fost realizată pe terasa unei pizzerii de pe strada Andrei Șaguna, vineri după amiaza, și despre faptul că aparent dormea. Liberalul s-a dezlănțuit, înjurăturile fiind „mixate” cu atacuri la viața personală pe care nu le voi publica. În numai câteva minute, partenerul de concediu al primarului Robu și-a schimbat explicațiile.

„Boța, eram singur.


Mă urmărești, mă hărțuiești, ne vedem la proces. Am mâncat o ciorbă. Mi-a adus un vin patronul. Nu l-am băut și am plecat acasă. Boța, ce vrei de fapt? Îți arăt ție poze cu Fredi când bea cu Boncu și l-a chemat la ziua lui. Fii corect și scrie asta. Boța, Boța, dute-n p..a mea că ești un fraier. Scrie asta. I-ai spus la patron că ai ajuns cu patru minute, prostule. Ne vedem la camera la care avem proces. Te rog eu, Boța, fă asta. Prostule, mă rog pentru tine că tu ești bolnav psihic. Am mâncat o ciorbă. Ce poză? Ești un prost Boța. Bă, prostule, ești bolnav psihic. M-am săturat de tine, dar o să ne vedem la cameră. Am mâncat o ciorbă. N-am băut nimic cu patronul. Mi-a adus un vin, nu l-am băut, am plecat acasă. Și? Mă uitam la telefon. Singur la masă, prostule. (…) Ești un aurolac prost, bolnav psihic. Mă rog pentru tine. Am băut o cafea. Dă pozele că te demiți. Râde lumea de tine, prostule. (…) Am băut cu Ciucă un (pauză), un pahar de apă și după aia am plecat. Am mâncat o ciorbă și mă uitam în telefon. Ce e rău în asta? E hărțuire, prostule. Înregistrează asta, prostule, că am băut un capu… Bă, te demit. Ai ajuns aurolac, aurolacul orașului. Am mâncat o ciorbă și am plecat acasă. Unde e infracțiunea, prostule?”, a răcnit directorul de la Piețe SA, societate a Primăriei Timișoara.

După câteva minute, Ioan Nasleu a sunat din nou, pentru a-mi transmite că „Boța, prostule, te rog zi asta cum ți-am zis eu, prostule, că mă hărțuiești. Poți să zici asta în articol. (…) Mă piș pe tine, Boța, că puți. Mă deranjează că puți. Dă asta în ziar – mă piș pe tine. De ce mă urmărești când mănânc o ciorbă, prostule?”.

Vă reamintim că Ioan Nasleu a fost fotografiat și filmat de interlopii din gruparea Boncu, cu care era la masă, în timp ce dormea sforăia pe o terasă.

11 COMENTARII

 1. Ne minunam cum un asemenea creatură și la propiu și la figurat a ajuns în SRI?????
  Aloooo SRI chiar așa ceva să fie posibil??????
  Văd și observăm cu toți că primarul Robu Nicolae știe să aleagă, are mână bună.
  De ce oare ne tot mirăm că Timișoara nu se dezvolta și nu înaintează delog când la conducerea ei în frunte cu primarul sunt asemenea creaturi cu un asemenea vocabular……
  Acest papagal în roz de fapt și hainele cu ce este îmbrăcat demonstrează caracterul și seriozitatea omului.
  La alegeri aș dori ca primarul Robu Nicolae să iasă de manuta cu acest papagal și să strige votați ne pt un trai în roz???????
  Papagalul roz ar fi de fapt sigla primarului, oare?????

 2. Cum poți tu, doctor docent emerit etc etc Nicolae Robu sa ai în preajmă un astfel de individ cu așa limbaj și comportament. Mai mult dna Robu, cred că s-a simțit excelent pe lângă acesta în vacanțele petrecute împreună.
  Greu greu de înțeles …..

  • de ce are dreptate? ca ni-l prezinta pe acest cocolete jegos asa cum e el? asta e om in functie publica?

  • Sa o înjure și pe maica-ta așa dar treaz de la terasa in cazul asta . Doamne-ajuta ! Sau suna-l poate îți da un ban și un pistol de Reușești tu ce nu a reușit boncu :)) grup infracțional organizat de reduși mintal ce sunteți !

 3. Trebuie ca are niste „merite deosebite” baiatul asta de l-au tinut in sri (si poate il mai tin inca), in primarie si unde o mai fi „inscris”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.