Ioan Nasleu și-a cumpărat jumătate de apartament în Florida. Prietenul lui Boncu...

Ioan Nasleu și-a cumpărat jumătate de apartament în Florida. Prietenul lui Boncu nu a trecut valoarea tranzacției

2
DISTRIBUIȚI

Directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu, și-a cumpărat împreună cu sora sa un apartament în Florida, conform ultimei declarații de avere. Legăturile imobiliare ale acestora sunt extrem de puternice – prietenul de chefuri al interlopului Lucian Boncu locuiește într-o vilă construită de firma liderului interlop Alin Gherman, în El Dorado-ul imobiliar de pe Calea Urseni, în acte tranzacția fiind făcută cu sora sa. Nu este precizată, însă, suma cu care a fost achiziționat, anul trecut, apartamentul de 75 de metri pătrați în SUA, deși cel care completează declarația de avere este obligat de lege să treacă informația.

În funcție de zonă, dotări și anul clădirii, costul unei astfel de locații în Florida este de la 300.000 dolari până la câteva milioane de dolari.


Omul de încredere al primarului Nicolae Robu a câștigat anul trecut, în total, 151.856 lei, adică peste 12.600 lei în medie pe lună. Nasleu a adunat 13.777 lei ca și consilier personal al primarului, 42.000 lei din Consiliul de administrație de la Retim SA, 5.019 lei ca președinte al Consiliului de administrație Piețe SA și 91.060 lei ca director general Piețe SA.  Anul trecut, Nasleu a vândut o mașină Land Rover din 1993 cu 6700 euro.

De când a ajuns consilier personal al primarului Nicolae Robu, situația financiară a acestuia s-a îmbunătățit de la an la an. În 2016, avea de datorii de 8.326 lei și 62.825 euro, iar venitul pe tot anul – 23.790 lei. În 2017, a reușit să ”topească” 40.000 euro din datorii în condițiile în care veniturile totale au fost de 35.571 lei. În 2019, a dispărut și datoria de 40.000 euro, deși veniturile declarate au fost de aproximativ 13.000 euro. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că ani de zile, Nasleu a completat în fals declarațiile de interese, uitând să treacă mai multe firme în care era acționar. Ulterior, Nasleu și-a rectificat declarațiile de interese.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Nasleu se plimba cu un BMW care aparținea firmei Danyflor, care avea contracte de milioane de euro cu Primăria Timișoara pentru prinderea câinilor fără stăpân, ulterior Nasleu agresându-l verbal pe fotoreporterul site-ului.

2 COMENTARII

  1. De ce nu sesizați A. N. I.? Pe de altă parte cum de ia bani din atâtea locuri? De la Primărie, Retim, Piețe și ca director, plătit să administreze și din consiliul de administrație? E legat ombilical de Robu și e probabil securistul care conduce orașul și în zona administrației de stat cât și a armatei de interlopi. Vai ce a ajuns țara și orașul ăsta!

  2. Aceeași persoană care să facă parte din mai multe consilii de administrație ar trebui să fie interzisă! Iată la ce duce competența…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.