Judecătoria Timișoara a decis ce se întâmplă cu bărbatul care a incendiat...

Judecătoria Timișoara a decis ce se întâmplă cu bărbatul care a incendiat mașina unui avocat din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Procurorii au cerut astăzi, în fața magistraților, arestarea preventivă a bărbatului care a dat foc intenționat mașinii avocatului Carin Antonescu, incident petrecut chiar lângă Palatul Dicasterial, care găzduiește instanțele timișorene.

Vă reamintim că BMW-ul seria 7 care aparține celebrului avocat a luat foc în după amiază zilei de 25 mai, când era parcată pe strada pietonală de lângă Palatul Dicasterial, care găzduiește sediul instanțelor și parchetelor.


Intervenția jandarmilor care asigură paza palatului a făcut ca mașina să nu ardă în totalitate. În primă fază a fost vehiculată ipoteza unui scurtcircuit la sistemul de alarmă al mașinii, însă pompierii au constatat că focul a fost pus intenționat

Astăzi, Judecătoria Timișoara a decis arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată cu apel.

2 COMENTARII

  1. trebuie sa fii absolut batut in cap sa crezi ca nebunul ala nu a fost platit de vreun „dujman” de-al avocatului sa-i dea foc masinii. sigur ca da, tocmai la un AVOCAT in centrul orasului s-a gandit dereglatul asta, de unul singur, sa-i dea foc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.