Lansare de disc mai altfel: noul album Pumn de Țărână se va...

Lansare de disc mai altfel: noul album Pumn de Țărână se va auzi simultan într-o serie de cafenele și baruri din România VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Noul album al proiectului Pumn de Țărână va avea parte de o lansare „mai altfel“, materialul discografic urmând să fie difuzat în premieră într-o serie de cafenele și baruri din România, în 28 iunie, de la ora 16.

Albumul numit „Muza din Hostel Costel“ a fost înregistrat în Timișoara, în cursul lunii februarie și a beneficiat și de un jam session cu public la care au participat și o serie de muzicieni locali.

Pumn de Țărână Band este un proiect fresh de jazz, world music și rap cu ușile deschise către multe alte stiluri. În această trupă diversitatea este la ea acasă, iar asta nu doar pentru că membrii formației sunt din patru țări diferite, ci pentru că fiecare dintre muzicieni își aduce contribuția în procesul de compoziție al pieselor.


Membrii formației sunt Onisim Lungu – Rap voce, Rosa Fürpass-Netočný – voce, Victoria Pfeil, Andreas Huber, Aron Hollinger, Iradi Luna și Raphael Schuster.

„Pumn de Țărână e un proiect care a început acum 10 ani, cu mine ca rapper, iar de un an proiectul s-a extins și reinventat, și a devenit un proiect de trupă. Trupa s-a născut în Linz, unde majoritatea trupeților au studiat jazzul la conservator. Așadar, e un proiect de jazz, rap, world music, în care eu și Rosa suntem frontmani și cântăm în română. Înregistrarea albumului  a avut loc în Hostel Costel, avându-l ca producător pe Cătălin Ivașcu. Toate piesele sunt compuse de membrii trupei și practicăm diversitatea în exces, ca abordare“, spune Onisimus Lang, liderul trupei.

În Timișoara, albumul va putea fi ascultat în premieră la Aethernativ, iar lista completă a locațiilor din România care participă la această lansare inedită se poate consulta aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.