Lucrările la Fântâna cu Pești din centrul Timișoarei au fost oprite din...

Lucrările la Fântâna cu Pești din centrul Timișoarei au fost oprite din dispoziția primarului Nicolae Robu. Când vor fi reluate

1
DISTRIBUIȚI

fantana cu pesti

Lucrările de reabilitare a Fântânii cu Pești din centrul Timișoarei, demarate la începutul lunii iunie a acestui an, au fost sistate din dispoziția primarului Nicolae Robu, a anunțat, astăzi, edilul local.

„Eu le-am dat dispoziția (n.r, constructorilor) să dea jos toată împrejmuirea respectivă, că nu o să lăsăm orașul peste vară cu acel țarc acolo, în loc să se bucure lumea de aspectul frumos al fântânii.


E absurd ca peste vară, când lumea iese să se bucure de oraș, acolo să găsești o împrejmuire. (…) Eu, de dragul timișorenilor și a oaspeților Timișoarei, am vrut ca această fântână să fie la vedere și să întregească imaginea superbă a Pieței Victoriei”, a afirmat primarul Nicolae Robu.

El a mai anunțat că lucrările vor fi reluate în câteva luni: „În toamnă se vor relua lucrările. Acolo este o intervenție capitală. E o lucrare mai amplă, trebuie schimbate pompele, dar acele pompe încă mai funcționează…”

Contractul pentru reabilitarea fântânii a fost semnat anul trecut, iar lucrările ar trebui să dureze, potrivit documentului, 10 luni. Primăria a alocat pentru această investiție 541.586 lei, fără TVA.

1 COMENTARIU

  1. Lucrarile incep la toamna si dureaza 10 luni. Deci, in 2021, hoardele de turisti care vor navali sa viziteze capitala culturala vor gasi in centrul acesteia cladiri acoperite de schele, o fantana in santier si un pavaj refacut mai prost decat era inainte. Asta doar daca reusesc sa termine la timp cladirea operei, altfel va fi si aceasta in lucru. Despre spatiul verde din centru nu se aude nimic? Macar asta sa ramana asa cum e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.