Mai multe mașini parcate, distruse de un tânăr care conducea un BMW

Mai multe mașini parcate, distruse de un tânăr care conducea un BMW

0
DISTRIBUIȚI

Patru maşini au fost distruse pe un bulevard din Deva, de un şofer în vârstă de 19 ani, care apoi a plecat de la locul accidentului. Tânărul s-a prezentat ulterior la sediul Poliţiei, a transmis adevarul.ro.

Localnicii de pe Strada Nicolae Bălcescu din Deva au sunat la 112, sâmbătă dimineaţa, pentru a reclama că mai multe maşini aflate într-o parcare de pe marginea străzii au fost avariate de şoferul unui autoturism BMW X3, care apoi a fugit de la locul accidentului, a menționat sursa citată.

„Poliţistii au demarat cercetări pentru identificarea conducatorului auto care a produs tamponarea, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că în jurul orei 3.00, un autoturism care se deplasa din direcţia strada Minerului spre strada Mihai Eminescu, a pierdut controlul direcţiei, a acroşat şi a avariat patru autoturisme care staţionau în parcarea amenajată pe sensul opus, după care si-a continuat deplasarea”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Sâmbătă, în jurul orei 13:00, la Poliţia Municipiului Deva s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din municipiul Deva, care a declarat că el este vinovat de producerea evenimentului rutier soldat cu pagube materiale. „Prin urmare, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă in valoare de 870 de lei”, a informat IPJ Hunedoara, conform adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.