Mai multe plecări, dar şi o posibilă revenire la ASU Politehnica. „Băieţii...

Mai multe plecări, dar şi o posibilă revenire la ASU Politehnica. „Băieţii în ghete” se antrenează în grupuri mici

1
DISTRIBUIȚI

Vara a început pentru ASU Politehnica Timişoara cu o serie de despărţiri. Până acum sunt certe plecările lui Alexandru Cherecheş, Dragoş Săulescu şi Radu Motreanu, dar lista se va mări probabil şi cu alte câteva nume notabile. Altfel, alb-violeţii au deja o săptămână în spate de pregătire în condiţiile protocolului medical oficializat luna trecută.

Pe lângă cei trei, se pare că nici Ionuţ Coadă nu va continua alături de „Băieţii în ghete”.


De asemenea, conform săptămânalului Fotbal vest, negocieri se poartă şi cu mijllocaşul Bogdan Vasile, în timp ce un alt jucător la final de contract, Sergiu Popovici, care semnase doar până în vară, are ofertă din prima ligă maghiară.

Altfel, aceeaşi sursă notează că Politehnica e aproape să bifeze o sosire, e vorba de Carol Taub, aflat din vara lui 2018 la „U” Cluj după un parcurs cu echipa susţinută de suporterii timişoreni din Liga a IV-a până în Liga 2 inclusiv. Jucătorului îi expiră înţelegerea curentă pe 30 iunie. Acesta ar acoperi postul de fundaş stânga, descoperit prin plecările lui Cherecheş şi eventual Popovici. În acest sezon „îngheţat”, Taub a avut 13 apariţii şi a marcat un gol pentru „Şepcile roşii”.

Cherecheş, care ar fi fost şi în vizorul lui Dinamo, a lipsit doar într-un singur meci din ediţia 2019-20, chiar cel de la Chiajna, noua sa echipă, asta după accidentarea la cap suferită în duelul cu Rapid. Motreanu, deşi s-a recuperat medical, nu a prins deloc echipa de la revenirea în alb-violet, în timp ce Săulescu, abia sosit în iarnă, a bătut „recordul” lui Sabin Lupu din vara trecută şi a părăsit echipa după doar două apariţii oficiale.

Echipa pregătită de Octavian Benga e printre primele din zona de vest, după UTA, care a reluat antrenamentele în mod organizat. De o săptămână timişorenii alb-violeţi se pregătesc în grupuri mici, cu respectarea protocolului medical în vigoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.