Mesajul ”înțepător” al lui Dobra pentru Robu. Ce îi cere să facă...

Mesajul ”înțepător” al lui Dobra pentru Robu. Ce îi cere să facă în perioada următoare

3
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, pesedistul Călin Dobra, i-a transmis, astăzi, un mesaj ”înțepător” liberalului Nicolae Robu pe tema stadioului.


”Noul stadion din Timișoara e inițiativa Consiliului Județean și mergem înainte cu ea! Îi mulțumim însă primarului Nicolae Robu că promovează proiectele CJ Timiș. Suntem gata să-i acordăm titlul de membru onorific în echipa noastră de susținători”, a scris Dobra pe Facebook.

Acesta i-a transmis și o altă sugestie – ” dacă tot vrea să ajute: să insiste pe lângă premierul Ludovic Orban să adopte cele două hotărâri de guvern necesare pentru demolarea stadionului vechi și finanțarea celui nou. Ca să nu rămână doar simple vorbe angajamentele PNL pentru acest obiectiv”.

3 COMENTARII

  1. Mare politician dobra asta, a reușit să-și dea jos propriul premier împreună cu simonis și Suciu. Grindeanu avea în mapă spital regional, stadioane și ce sa vezi atunci astea nu primau pentru timișoreni. Totul este o abureala ieftina, resemnarea psd-ului se vede de la o posta fiindcă nu a avut primar în Timișoara. Sau pana acum toți timișorenii au fost atât de prosti încât nu au votat primar psd?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.