Mobilizare a pompierilor în județul Arad, unde zeci de localități au fost...

Mobilizare a pompierilor în județul Arad, unde zeci de localități au fost afectate de inundații GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Noapte agitată și în județul Arad. Pompierii au intervenit în 12 localități unde curțile și gospodăriile oamenilor au fost inundate, terenuri agricole au fost acoperite cu apă și mai multe podețe s-au surpat.

Aversele torențiale din ultimele 24 de ore au afectat localitățile Almaș, Covăsânț, Crocna, Dieci, Revetiș, Roșia, Măderat, Pâncota, Corbești, Petriș și Roșia Nouă. Două case au fost inundate, 16 anexe și 36 de gospodării. De asemenea, 6 podețe au fost avariate, 59 de punți, aproximativ 198 de hectare de teren agricol și aproximativ 50 de hectare de pășune.

„Pentru restabilirea situației de normalitate au intervenit forțe ale ISU Arad, SVSU ;i alte structuri. ISU ARAD a intervenit cu 42 de mijloace tehnice, autospeciale, motopompe, autocamioane, autoturisme de teren, grupuri electrogene, motofierăstraie, 4 ofițeri și 60 subofițeri”, a transmis, în această dimineață, ISU Arad. Potrivir sursei citate, serviciile voluntare pentru situații de urgență și alte structuri au intervenit cu 56 mijloace tehnice și 120 oameni.

(sursă foto: ISU Arad)

UPDATE 

Din cauza creșterii cotelor râului Crișul Alb, drumul comunal DC 50 a fost inundat, vineri, în jurul orei prânzului, cu o lamă de apă de aproximativ 1 m.


În localitatea Tărmure se poate ajunge doar cu utilaje.

„Detașamentul de Pompieri Sebiș a dislocat în zonă un echipaj format din 5 pompieri, o autospecială 4×4 și o barcă. Pompierii vor avea misiunea de a asigura transportul urgențelor din localitatea Tărmure până la reluarea circulației”, au transmis cei de la ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.